spolumajitel a gastronomický garant Food Story
Gastronomii se Jiří věnuje po celý svůj profesní život. Zastával pozice šéfkuchaře i sommeliéra, je odborník i na víno a kávu. Práce ve Food Story jej naplňuje hlavně ve chvíli, kdy vidí své zákazníky naprosto spokojené.
provozní manažerka Food Story
V oboru gastronomie začínala ve svých sedmnácti letech jako servírka. Zkušenosti sbírala v Austrálii, kde působila například jako manažerka španělského tapas baru. Na práci ve Food Story a obecně v gastronomii má ráda poznávání nových lidí a komunikaci s nimi.
šéfkuchař Food Story
Petr se v oboru gastronomie pohybuje již více než 15 let. Profesně působil například v hotelu Four seasons, v restauracích Aureole či Fluidum i v hotelu na Mayfair v Londýně. Na práci ve Food Story má rád především dobrý kolektiv a především si pochvaluje práci se špičkovými kvalitními surovinami.
provozní manažerka Food Story
Lucka je v gastronomii „doma“ už od svých osmnácti let. V oboru se zdokonalovala v Austrálii, kde připravovala velké rauty, a také působila v místním tapas baru. Na práci v tomto odvětví miluje sbírání nových receptů, komunikaci s lidmi a sdílení gastronomických zážitků.