TUŇÁK ŽLUTOPLOUTVÝ 30KG

30. Květen, 2020

Ve čtvrtek 25. června v 18.00 hodin pro Vás připravíme večer s porcováním celého tuňáka.
Budete tak mít možnost ochutnat rybu v té nejvyšší kvalitě.
Tuňák bude uloven a dovezen přímo pro tuto akci.
Přímo před Vámi budeme z tuňáka připravovat celé menu.

Degustační menu:

  • tartar z tuňáka s concasse z rajčat, koprem a křepelčím vejcem
  • bramborovo – pórkový krém s kousky tuňáka a konopnými semínky
  • tuňák tažený v citrónovém oleji s cuketovo- rajčatovým ragú a pyré
    z pečených paprik
  • steak z tuňáka s topinamburovým risottem a houbami
  • čokoládové cremeux s vanilkovou omáčkou
    Cena menu 1.290,- Kč / osoba.
    Záloha 500,- Kč splatná při rezervaci.
    Rezervace nutná osobně ve Food Story či mailem na kunratice@foodstory.cz.
    Večer se bude konat v krásných prostorách kunratické fary, přímo naproti
    Food Story.
     
    Těší se na Vás.
    Jiří Konhefr a tým Food Story.