Ve čtvrtek 25. června v 18.00 hodin pro Vás připravíme večer s porcováním celého tuňáka.
Budete tak mít možnost ochutnat rybu v té nejvyšší kvalitě.
Tuňák bude uloven a dovezen přímo pro tuto akci.
Přímo před Vámi budeme z tuňáka připravovat celé menu.
Degustační menu:
- tartar z tuňáka s concasse z rajčat, koprem a křepelčím vejcem
- bramborovo – pórkový krém s kousky tuňáka a konopnými semínky
- tuňák tažený v citrónovém oleji s cuketovo- rajčatovým ragú a pyré
z pečených paprik - steak z tuňáka s topinamburovým risottem a houbami
- čokoládové cremeux s vanilkovou omáčkou
Cena menu 1.290,- Kč / osoba.
Záloha 500,- Kč splatná při rezervaci.
Rezervace nutná osobně ve Food Story či mailem na kunratice@foodstory.cz.
Večer se bude konat v krásných prostorách kunratické fary, přímo naproti
Food Story.
Těší se na Vás.
Jiří Konhefr a tým Food Story.
