Připravili jsme pro Vás večer s porcováním KANICE (GROUPERA) ve spojení s delikátními HUMRY AMERICKÝMI z divokého odchytu.
Budete tak mít možnost ochutnat rybu a humry v té nejvyšší kvalitě.
Přímo před Vámi budeme kanice porcovat a připravovat celé menu.
Degustační menu:
- Amouse bouche – rybí kroketa, zelí, majonéza z medvědího česneku
- Tartar z kanice, zelené gazpacho, gin, růžový grep, šťovík
- Humří Bisque – silná humří polévka, kořenová zelenina, smetana
- Risotto s humrem, concasé z rajčat, petržel, koňak
- Grilovaný kanic, kyselá jablka, červená řepa, zauzený jogurt
- Kanic v papilotě, grenaille brambory, cherry rajčata, řapíkatý celer, olivy, bílé víno, bylinkové máslo
- Pěna z bílé čokolády, křupavá palačinka, jahody, marinovaná rebarbora
Cena menu 1.950,- Kč / osoba.
Záloha 1.000,- Kč splatná při rezervaci.
Rezervace nutná osobně ve Food Story či mailem na kunratice@foodstory.cz.
Večer se bude konat v rekonstruovaných prostorách kunratické fary, přímo naproti Food Story.
Těší se na Vás.
Jiří Konhefr a tým Food Story.