KANIC OBROVSKÝ 30K 40KG SPOLEČNĚ S AMERICKÝMI HUMRY, čtvrtek 16.5.2024 od 18:00 hodin

18. Duben, 2024

Připravili jsme pro Vás večer s porcováním KANICE (GROUPERA) ve spojení s delikátními HUMRY AMERICKÝMI z divokého odchytu.
Budete tak mít možnost ochutnat rybu a humry v té nejvyšší kvalitě.

Přímo před Vámi budeme kanice porcovat a připravovat celé menu.

Degustační menu:

  • Amouse bouche – rybí kroketa, zelí, majonéza z medvědího česneku
  • Tartar z kanice, zelené gazpacho, gin, růžový grep, šťovík
  • Humří Bisque – silná humří polévka, kořenová zelenina, smetana
  • Risotto s humrem, concasé z rajčat, petržel, koňak
  • Grilovaný kanic, kyselá jablka, červená řepa, zauzený jogurt
  • Kanic v papilotě, grenaille brambory, cherry rajčata, řapíkatý celer, olivy, bílé víno, bylinkové máslo
  • Pěna z bílé čokolády, křupavá palačinka, jahody, marinovaná rebarbora

Cena menu 1.950,- Kč / osoba.

Záloha 1.000,- Kč splatná při rezervaci. 

Rezervace nutná osobně ve Food Story či mailem na kunratice@foodstory.cz.

Večer se bude konat v rekonstruovaných prostorách kunratické fary, přímo naproti Food Story. 

Těší se na Vás.

Jiří Konhefr a tým Food Story.